Geschiedenis

CF Motoren


CFMoto ontwikkelt en produceert motorfietsen, scooters, motoren voor scheepvaart en andere sectoren maar is op dit moment vooral als producent van ATV's toonaangevend. Het merk werd opgericht in 1989 en mocht zijn dertigste verjaardag vieren als China's grootste exporteur van ATV's met een jaarlijkse productiecapaciteit van meer dan 600.000 voertuigen. Deze worden door meer dan 2000 partners verdeeld in meer dan 100 landen. Sinds 2018 is CFMoto marktleider in Europa, met een hele grote voorsprong op de concurrentie.

Het merk wil zich verder ontwikkelen tot één van de meest vooruitstrevende bedrijven in de wereld op het gebied van powersports en heeft als doel om wereldwijd superieure producten te leveren aan dealers en fans.


In onze showroom staan:

700 MT

700 CLX

700 CLX Sport

800 MT Sport

800 MT Explore Wit en Zwart

800 NK Sport

450 NK Wit

Zeeho ae8


Op aanvraag kunnen wij ieder model CF Moto

aanbieden"

Kwaliteit

Technologie en kwaliteit zijn het hart en de ziel van ons bedrijf. De tijd, de inspanning en de expertise die in de ontwikkeling van ons management-en productiesystemen wordt geïnvesteerd, stellen ons in staat om vooruitstrevende en betrouwbare producten te leveren die ongeëvenaard zijn in kwaliteit.


CFMoto is vastbesloten om zich te onderscheiden van de massa. Door in een voortdurend veranderende omgeving uitzonderlijke ontwerpen na te streven, onophoudelijk te innoveren, continu betrouwbaarheid te maximaliseren met als doel uitdagende en opwindende voertuigen te creëren. Geen enkele uitdaging is te groot en vernieuwingen worden omarmd. CFMoto wil ervaringen creëren die verenigen.


Missie


Eerste Red Dot Award voor CFMOTO


Het vlaggenschip van de NK-serie van CFMOTO heeft de “Red Dot Award: Product Design 2024” gewonnen voor zijn Cut The Edge ontwerp.

Het is de eerste keer dat een Chinees merk wint met een ICE-motorfiets met grote cilinderinhoud.

CFMOTO kondigt met trots aan dat de 800NK de “Red Dot Award: Product Design 2024” in de categorie Motorcycle Design gewonnen heeft.

De “Red Dot Award” is één van de beroemdste designprijzen die sinds 1955 duizenden producten van over de hele wereld evalueert. Om de prijs te ontvangen in het jaar van de 35e verjaardag maakt het in Hangzhou gevestigde bedrijf nog trotser op dit resultaat .CFMOTO is het eerste Chinese merk dat de “Red Dot Award: Product Design” met een ICE-motorfiets met grote cilinderinhoud in de wacht sleept.

Vraag nu je proefrit aan 

CF MOTO 800 NK Sport