Over Ons

Bij Motorhuis Heyndrickx starten wij  Hans en Inge Heyndrickx ons nieuwe avontuur. Met meer dan 30 jaar ervaring in de motorbranche is Hans dé expert als het gaat om alles wat met motoren en scooters te maken heeft. Zijn expertise en passie voor tweewielers zijn voelbaar in de uitstekende service die het Motorhuis biedt.

Daarnaast is Inge specialist in branding en marketing. Haar talent en professionele vaardigheden dragen bij aan het versterken  van het motorhuis in de markt. Samen streven Hans en Inge ernaar om klanten de best mogelijke ervaring te bieden en hun passie voor tweewielers over te brengen. Motorhuis Heyndrickx is dé bestemming voor scooter, motorliefhebbers die ondernemerschap en kwaliteit waarderen.

Bij Motorhuis Heyndrickx, gevestigd aan de rijksweg 717 in Rotem, bent je aan het juiste adres voor jouw tweewieler. Onze passie voor tweewielers zorgt ervoor dat we altijd het beste advies geven en de hoogste kwaliteit leveren. Daarnaast bieden we betaalbaar onderhoud aan, zodat je zorgeloos kunt blijven genieten van jouw motor of scooter. 

Ons Atelier en Showroom


Vanaf 30 Maart is iedereen van harte welkom in ons nieuw Atelier en Showroom, gevestigd aan de rijksweg 717 in Rotem.


Wij staan voor allen klaar met goed advies, eerlijke informatie en de nieuwste modellen GTS Scooters,Oxford elektrische fietsen en Motoren.

Ook hebben we altijd mooie occasies staan, in elke prijscategorie.

De koffie staat klaar, we hopen je snel te ontmoeten!