OXFORD elektrische fietsen

Het Belgisch merk. Gemaakt voor Belgische wegen!

Reeds drie generaties sterk in fietsen


Fietsen maken zit in ons bloed. Het stroomt door onze aderen en het brengt ons hart “in vervoering”. Voor ons betekent ‘sterk in fietsen‘ dan ook meer dan bekwaam zijn in het maken van fietsen. Het betekent ook dat we sterke fietsen maken, zoals we zelf graag een fiets zouden willen. Degelijk, comfortabel, duurzaam, betrouwbaar en veilig.

Een fiets voor het leven. Een fiets bestendig tegen alle omstandigheden, ja, zelfs tegen Belgische buien en wegen.

Degelijkheid

Waar we voor bekend staan

Een betrouwbare fiets die een leven lang meegaat. Een fiets bestendig tegen alle omstandigheden, ja, zelfs tegen Belgische buien en wegen. Mits wat liefde van jouw kant, garanderen we niet alleen een langdurig rijcomfort, we waarborgen daarmee nog iets veel belangrijker: jouw veiligheid.

Zekerheid

Waar we gerust in zijn

Zo gerust dat weéén jaar gratis bijstand en pechverhelping aanbieden in België bij onze elektrische fietsen. Dat onze dealers er op hun beurt gerust in zijn, merk je meteen aan de hoeveelheid verdelers van ons merk. Met meer dan 200 winkels die onze fiets verkopen en onderhouden, kunnen we steeds dicht in jouw buurt een vlotte en gekwalificeerde (dienst na) verkoop garanderen. Maar vooral: jij kan gerust zijn. Onze verdelers worden zorgvuldig geselecteerd en opgeleid, zodat je steeds de juiste informatie krijgt en alle onderhoud en herstellingen op een correcte en professionele manier verlopen.

Duurzaamheid

Waar we naar streven

Samen met jou, want hoe beter onze fiets, des te meer jij er gebruik van zal maken. En hoe minder jij de auto neemt, des te beter dat is voor het milieu. Alleen al door fietsen te maken die lang meegaan, zetten we ons af tegen de wegwerpmaatschappij, maar zelfs dat volstaat niet voor ons. Ook als bedrijf nemen we onze verantwoordelijkheid: zonnepanelen vangen ons elektriciteitsverbruik op en bij het poedercoaten (lakken) worden schadelijke solvents volledig geweerd. Bovendien zorgt een uitgekiend recuperatiesysteem op onze lakovens voor een minimum aan energieverlies. Nu alleen jou nog op die fiets krijgen!

Kwaliteit

Waar we trots op zijn

Vakmanschap, op onze manier. Al drie generaties lang monteren we onze Belgische kwaliteitsfietsen in Sint-Niklaas. Als gevestigde waarde in fietsland doen we er alles aan om de hoge standaard die jij -terecht- van ons verwacht te behouden. Dit doen we door continue het productieproces en de assemblage te optimaliseren. Door een weloverwogen keuze van onderdelen zijn we steeds mee met de laatste evoluties.

Keuzevrijheid

Waar we achter staan

Een fiets op maat van de consument. Een eerste fiets om veilig mee door het verkeer te gaan, een sportfiets die tegen een stootje kan, een klassevolle stadsfiets waarmee je gezien kan worden, of een elektrische fiets voor wie een beetje hulp wenst. Wie je ook bent, wat je ook kiest, Oxford heeft een fiets gemaakt voor jou. Maar vooral: jij kan gerust zijn. Onze verdelers worden zorgvuldig geselecteerd en opgeleid, zodat je steeds de juiste informatie krijgt en alle onderhoud en herstellingen op een correcte en professionele manier verlopen.

Gezondheid

Waar we voor gaan

Ja, we willen je doen bewegen! Niet alleen fysiek, maar ook mentaal is fietsen de juiste keuze. Stressvrij alle files voorbij, even afreageren op de trappers, of genieten van een rustig fietstochtje: met een Oxford fiets komt ieder op zijn manier tot rust.
Maar fietsen is zoveel meer dan tijd voor jezelf nemen: het zorgt ook voor verbondenheid – want wat is er nu leuker dan samen een fietstochtje maken?

Neem zeker bij vragen eens cotact op.

Kunnen wij u op weg helpen?